BEHANDLING OG BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER

Behandling av personopplysninger er i Norge regulert i en egen lov, lov om behandling av personopplysninger av 14. april 2000 nr. 31 med tilhørende forskrifter.

Dette regelverket stiller krav til behandling av personopplysninger, og ivaretar din rett til å bli beskyttet mot utidig innblanding i ditt privatliv. Samtidig gir den deg mulighet til å få kontroll og oversikt over opplysninger og informasjon virksomheter har om deg.


Tonsors bruk av personopplysninger

Tonsor tar personvern på alvor fordi det handler om respekt for deg som kunde. Vi behandler personopplysninger i henhold til de til enhver tid gjeldende lover og regler. Informasjon om personvern finner du på datatilsynet.no

Tonsor ønsker å yte best mulig tjenester til deg som kunde. Hvis du registrerer deg som kunde på tonsor.no vil du motta relevant informasjon knyttet til produktene du har kjøpt og gjennomføringen av abonnementet. Du vil også motta informasjon om endringer og nyheter. 

Opplysningene du gir vil utelukkende bli brukt av Tonsor, som er behandlingsansvarlig. Tonsor har interne rutiner for hvordan personopplysninger skal behandles, og tilgang til informasjonen er sikret med adgangskontroll og passord. Tonsor engasjerer noen ganger andre firmaer til å yte tjenester som for eksempel utsending og utlevering av post, svar på kundespørsmål, behandle hendelsesregistrering mv. Tonsor vil i slike tilfelle gi disse firmaene de opplysninger de trenger for å utføre tjenesten, men slike firmaer vil kun behandle opplysninger på vegne av Tonsor, og kan ikke benytte opplysningene til andre formål enn det som følger av avtalen med Tonsor.

Opplysningene vil for øvrig ikke utleveres til andre utenfor Tonsor uten at du har gitt ditt samtykke, eller Tonsor er rettslig forpliktet til å utlevere slik informasjon.

Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Dersom de er uriktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du når som helst få dem rettet, supplert eller slettet. Dette kan du gjøre ved å kontakte Tonsor kundeservice på telefon 90 62 85 41 eller ved å sende en e-post til kontakttonsor@outlook.com.


BRUK AV COOKIES/INFOKAPSLER

Vi bruker cookies/infokapsler på nettsidene våre. En cookie (informasjonskapsel), enten midlertidig eller vedvarende, er en liten fil som inneholder en viss mengde data.

Dette blir lagret på din datamaskin. Vi ønsker at vår hjemmeside skal være informativ, personlig og så brukervennlig som mulig, og cookies hjelper oss å oppnå dette målet. Du kan selv bestemme om du vil tillate bruk av cookies.


Hva er cookies?

En cookie er en liten fil som inneholder en viss mengde data. Denne filen kan vår nettside sende til nettleseren din. Denne informasjonskapselen kan da hentes av oss, noe som tillater oss å tilpasse våre nettsider og tjenester tilsvarende. Det er viktig å presisere at cookies ikke samler inn personopplysninger lagret på hverken harddisken eller datamaskinen din.


Hvordan deaktivere cookies?

Tonsor bruker ikke cookies til å samle inn personlig, identifiserbar informasjon om deg. Skulle du allikevel ønske å deaktivere, avvise eller blokkere bruken av informasjonskapsler, vil noen deler av tonsor.no ikke fungere fullt ut, eller i noen tilfeller, vil vår nettside ikke være tilgjengelig i det hele tatt.

Tonsor setter følgende cookies:
- www.google.no 
- www.facebook.com

Du kan også slette cookies som har blitt lagret på din datamaskin. Dette gjør du via menyen i nettleseren din. Hvordan dette gjøres, avhenger av nettleseren din.

TONSOR
© TONSOR BARBERKLUBB FOR MENN
All Rights Reserved.
KONTAKT
Tonsor kundeservice
Telefon: 90628541
Epost: kontakttonsor@outlook.com
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
" data-displaytype="htmlregular">
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
" data-displaytype="htmlregular">